Breaking News ➤
Insectele mg – o alternativ la insecticide!
 

infoomg

Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

 
 
infoomg.ro Scroll scroll
down
 
 

Participă și tu la prima întâlnire cu voluntarii AgroBiotechRom

18/01/2018 by: admin

Joi, 5 noiembrie, reprezentanții AgroBiotechRom se vor întâlni pentru prima dată cu voluntarii asociației și cu tinerii care își doresc să facă parte din acest grup.

Întâlnirea va fi organizată în cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală la amfiteatrul P10.

Asociația Profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România îi dorește să dezvolte potențialul tinerilor care au ales să urmeze studii cu acest profil și să le ofere informații utile din domeniu.

Alături de Asociația Studenților Biotehnologi, partenerul nostru în relația cu studenții Facultății de Biotehnologii din cadrul USAMV București, AgroBiotechRom își propune să organizeze training-uri, workshop-uri și vizite de studiu la diferite companii din domeniu.

Pentru început, studenții care se vor înscrie în programul de voluntariat al AgroBiotechRom și se vor implica activ pe parcursul următoarelor săptămâni în acțiunile asociației vor putea participa la un training în redactare și comunicare.

Cu ajutorul noilor competențe obținute în urma training-ului, tinerii vor avea oportunitatea de a se implica într-un proiect special AgroBiotechRom.

Participă și tu la întâlnire și află mai multe despre noi!

 
 
 

Related posts

 
 
 
 
 
 
InfoOMG
Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

Facebook Twitter Youtube