Breaking News ➤
Insectele mg – o alternativ la insecticide!
 

infoomg

Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

 
 
infoomg.ro Scroll scroll
down
 
 

Monsanto și Microsoft investesc în tehnologia agricolă braziliană

2016-07-06 08:09:07

Compania americană de biotehnologii Monsanto a anunțat luni semnarea unui parteneriat cu Microsoft, pentru a investi împreună în startup-uri din domeniul tehnologiei agricole din Brazilia, informează Reuters.
Monsanto se va alătura unui fond de investiții brazilian cu până la 300 de milioane de reali (92 milioane USD). Fondul de investiții va fi gestionat de Microsoft, care va evalua idei pentru noi instrumente digitale care urmează să fie aplicate în agricultura din această țară.
Ideile selectate vor primi o finanțare inițială de până la 1,5 milioane reali (459.000 USD) pentru punerea în practică. Proprietarii de proiect vor avea posibilitatea de a returna banii după trei ani sau de a converti banii în capitaluri proprii.
"Vrem să promovăm companii noi în sectorul agricol. Există o arie vastă de cercetare și dezvoltare în acest sector", a declarat Rodrigo Santos, șeful Monsanto în America Latină.
Compania tehnologică Qualcomm investește, de asemenea, în acest fond.

Articolul original este disponibil pe  http://www.reuters.com/article/us-brazil-monsanto-microsoft-idUSKCN0ZK22I

 
 
 
 
 
 
 
 
 
InfoOMG
Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

Facebook Twitter Youtube