Breaking News ➤
Insectele mg – o alternativ la insecticide!
 

infoomg

Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

 
 
infoomg.ro Scroll scroll
down
 
 

Mituri sfărâmate lângă Castelul Bran

18/01/2018 by: admin

La începutul lunii iulie, voluntarii Biotech Crew s-au reunit, în cadrul unui un work-shop în stațiunea Bran. La umbra legendarului castel, voluntarii au învățat cum apar și, mai important, cum se demontează miturile legate de OMG-uri. Sub îndrumarea a trei experți în comunicare, Cristina Cionga de la DuPont Pioneer, Mihaela Vasile de la Monsanto și Andrei Măruțescu de la Syngenta, mai tinerii colegi din cadrul asociației au întors pe toate părțile o serie de mituri, începând de la cel al lui Dracula -  ca exemplu și ca omagiu adus locului – și trecând apoi la cele care s-au creat în jurul plantelor modificate genetic. În final, rând pe rând, miturile au fost demontate, atât făcând apel la argumente științifice, cât și la unele de ordin emoțional.

Pe lângă noile cunoștiințe dobândite, voluntarii au avut ocazia de a se cunoaște mai bine și de a comunica unii cu alții în afara cadrului oficial al organizației.

Trebuie să menționăm că ambianța specială a locului de desfășurare a evenimentului, Pensiunea „Popasul Reginei”, a contribuit din plin la reușita acțiunii.

Recoverd_jpg_file(121) Recoverd_jpg_file(127) Recoverd_jpg_file(158) Recoverd_jpg_file(162) Recoverd_jpg_file(170) Recoverd_jpg_file(174) Recoverd_jpg_file(176)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
InfoOMG
Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

Facebook Twitter Youtube