Breaking News ➤
Insectele mg – o alternativ la insecticide!
 

infoomg

Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

 
 
infoomg.ro Scroll scroll
down
 
 

Academia Pontificală sprijină OMG-urile

18/01/2018 by: admin

 

„Academia Papală este pe de-a întregul în favoarea OMG-urilor”, a declarat monseniorul Marcelo Sanchez Sorondo, cancelarul Academiei Pontificale de Științe. Această afirmație categorică a venit ca răspuns la o întrebare la fel de directă privind poziția Sanctității Sale, Papa Francisc, și a Bisericii Catolice față de OMG-uri, adresată în cadrul unui simpozion organizat la Roma de Universitatea Pontificală Laterană și Ambasada Italiei pe lângă Sfântul Scaun.

„Papa Ioan Paul al II-lea era foarte favorabil OMG-urilor pentru că ele pot contribui la rezolvarea problemei foametei care afectează peste 800 de milioane de oameni din întreaga lume”, a adăugat monseniorul Sorondo.

„Papa Francisc a spus că se va mai gândi la acest aspect, dar cred că a afirmat-o doar pentru că nu-i place că robotizarea producției agricole lasă fără locuri de muncă foarte mulți oameni, așa cum se întâmplă în țara sa, iar acest lucru îi împinge spre periferiile orașelor. Dar trebuie să spun că Academia Papei este total în favoarea lor !”, a întărit înaltul prelat.

 

Articolul original este disponibil pe

http://www.informatoreagrario.it/ita/News/scheda.asp?ID=3065

 
 
 
 
 
 
 
 
 
InfoOMG
Biotech Crew

Un proiect de informare susținut de asociația profesională AgroBiotechRom a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România

Facebook Twitter Youtube